Trustpilot

Velkommen til mit skønhedsunivers

 

Jeg hedder Tamara, og jeg er kvinden bag dette skønhedsunivers.

Jeg er 29 år, og bor med min kæreste, Rasmus og min lille babyhund, Shiba i Vejgaard i Aalborg. Her har jeg også min lille hyggelige hjemmeklinik, hvor jeg primært laver negle- og threadingbehandlinger, som autodidakt negletekniker med mere end 13 års erfaring. Min forretning er ikke blot mit arbejde, men mit liv, min drøm og mit lille hjertebarn.

Udover neglebehandlinger har jeg bevæget mig i Extensions påsætning, singlelashes og lash/brow lift, men her må jeg være ærlig og indrømme, at negletekniker er bare mere mig, og det jeg virkelig brænder for.

 

Webshop
For 2 år siden udvidede jeg min lille hjemmeklinik med webshoppen her, med nøje
udvalgte skønhedsprodukter, som er gennemtestet på egen hud.

Det er vigtigt for mig, at de produkter jeg forhandler, har rene naturlige ingredienser og ‘grønne’ som muligt - uden at gå på kompromis med effektivitet og resultater.

 

Alle ordre bliver pakket med et kæmpe smil og en masse kærlighed, fordi det betyder så meget for mig, at du støtter min lille forretning.

 

Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til et produkt, eller brug for vejledning til at booke en tid, så står jeg klar til at hjælpe dig.

 

De kærligste hilsner Tamara<3!